Les tres províncies són protagonistes del cap de setmana

Primer cap de setmana de juny en el qual el pàdel federat torna a recórrer tot el territori valencià per a disputar els nostres tornejos.

El més destacat és el torneig de +QPadel Castelló, pertanyent al circuit autonòmic de menors. En la zona intermèdia del segon cicle de 2021, aquesta és una nova oportunitat de competir per a l’elit dels nostres més joves.

El circuit popular de pàdel El Corte Inglés, estrenant competició en primera categoria, fa la tercera parada de l’any en el Club de camp K7. Totes les categories tant femenines com mixtes i masculines tornaran a fer una clara demostració del que és competir des del punt de vista absolutament amateur.

El carrer Pintor Rosers d’Alacant alberga A.N. Pàdel, seu del torneig del circuit Plata provincial en el qual una impressionant inscripció el converteix en un èxit fins i tot abans del seu inici.

Aquest mateix circuit Plata també té cita aquest cap de setmana a Castelló amb motiu de la disputa del IX Open Ciutat d’Onda en el club Entre pistes. Tot un clàssic del nostre calendari.

Mentre estan obertes les inscripcions per als tornejos dels circuits Plata i Bronze del pròxim cap de setmana, Castelló, Paterna, Alacant i Onda són les quatre localitats on es competeix aquest cap de setmana.