Les parelles favorites es diverteixen a Padelclub

La clàssica cita del mes de Febrer entre el circuit Or FPCV i Padeclub Alacant Indoor es va convertir en una demostració de poder per a les parelles que partien com a favorites en els quadres.

Entre elles, Anna Cortiles i Jessica Castelló van tancar un torneig quasi perfecte amb un aclaparador recompte de 36 jocs guanyats per 5 perduts. No van donar opció a cap dels seus rivals. En semifinals (pots veure aquest partit en aquest enllaç) van superar a Iris Donate i Arantxa Soriano per 6/1 i 6/0 i en la final es van desfer d’Estela Francés, minvada per una lesió en un bessó, i Idoia Martín per un doble 6/1.

Aquestes setmanes de treball de pretemporada han suposat algunes novetats en el joc de Jessica i Anna, que han millorat les seues prestacions sobre la pista, amb major agressivitat en el joc d’atac i, en aquest torneig alacantí, amb una gran motivació, que els va portar al títol sense tot just obstacles.

Ells, van seguir el patró. Javi Rico, en el seu retorn al nostre circuit, i Christian Fuster, van somriure de manera permanent sobre la pista. Van aconseguir el títol sense cedir ni un només set. Així en les semifinals van superar a Juanmi Such i Sergio Icardo, als qui, malgrat el seu bon inici de partit, no van donar opció. I en la gran final, van donar bon compte de Salva Oria i Álex Arroyo, els qui van pagar l’esforç realitzat per a superar la ronda semifinal davant Miki Solbes i Javier Redondo, decidit en el tiebreak del tercer set.

Javi va demostrar que el seu magnífic estat de forma de 2019 es prolonga i Christian Fuster, executant cada dia millor tots els colps, va analitzar de manera correcta que potser no era la millor jornada per a exhibir el seu habitual gran pegada, sobretot tenint a Arroyo enfronte, i va decidir posar sempre una bola més, adaptant el seu joc al ja conegut de Rico, per a, així, aconseguir la victòria per 6/1 i 6/4, trencant el servei de Salva i Álex en el joc final del partit.

Així s’ha desenvolupat l’última prova de pretemporada abans de l’inici oficial de World Padel Tour. El nostre circuit Or tornarà al març, també a Alacant, ja a l’aire lliure, des de Ecomm Padel.