Les millors escoles de pàdel de la Comunitat van repartir els títols autonòmics a Castelló

Probablement va ser la pluja el pitjor rival per als nostres menors en la disputa del Campionat autonòmic per clubs 2021. La seua presència va fer que algunes eliminatòries hagueren de desplaçar-se cap a clubs *indoor. El nostre agraïment especial a Espadel Borriana per permetre’ns disputar alguns partits en les seues instal·lacions.

No obstant això, les finals de totes les categories sí que van poder jugar-se tant en Castalia com a Castelló Pàdel Sport.

En categoria benjamí la victòria va ser per al Club Atlètic Montemar després de superar en la final a Enesport per dues victòries a una.

La primera categoria cadet va ser per a Enesport que va prendre complida revenja dels xiquets superant a Montemar per dues victòries a una.

Va repetir títol el Club Esportiu Enesport en categoria infantil després de véncer en la final per tres victòries a zero als alacantins de TFA Padel Formation.

Els amfitrions de Castelló Padel Sport es van proclamar campions alevins després de véncer al Club de tennis i pàdel Albatera per dues victòria a una.

Finalment, el club júnior que es va fer amb el títol autonòmic va ser també Castelló Padel Sport, en la final més emocionant del cap de setmana superant en l’últim punt de l’eliminatòria als alacantins de M1 Padel.

Pots gaudir de totes les fotografies de l’esdeveniment en aquesta galeria.