Les entrades per al World Padel Tour València Open ja estan a la venda amb el 20% de descompte per als nostres federats

En el dia de hui s’han posat a la venda les entrades per a l’Estrella Damm València Open 2020 a través dels canals habituals de World Padel Tour.

Un any més, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana i World Padel Tour han arribat a un acord perquè tots els nostres federats puguen aconseguir les entrades per a la prova valenciana amb el 20% de descompte sobre el preu de l’entrada (no s’inclou en el descompte les despeses de gestió de la compra).

Aquest descompte s’aplicarà per a totes les entrades que permeten veure els partits del pavelló municipal de la Font de Sant Lluís entre el dimecres 2 i el diumenge 6 de setembre de 2020.

La gran novetat per a enguany és que els descomptes ja els tens en el teu mòbil. Obri l’aplicació PADELGO (descàrrega gratuïta), identifica’t amb el teu número de llicència i en l’apartat «Club del federat» obtindràs el teu codi de descompte personalitzat.

Aquesta serà la primera prova World Padel Tour amb públic en les graderies en aquest any. La quantitat d’espectadors s’adequarà estrictament a la legislació vigent i es complirà i es farà complir a tots els espectadors les mesures d’higiene i seguretat que ordene la Generalitat Valenciana.