L’autonòmic de menors i el circuit Plata seran protagonistes del cap de setmana

Nou cap de setmana de competició en el qual els nostres menors prenen el comandament juntament amb les proves del circuit Plata.

En les pistes d’Ecomm Padel es disputarà el segon autonòmic de menors després del confinament, en aquest cas coincidint amb el VI Campus Pitu Losada. Amb una inscripció superior a les 100 parelles, les nostres pales més joves tenen davant si una nova oportunitat de mostrar la seua progressió competitiva.

El nostre circuit Plata fa parada a Onda (Castelló) perquè la segona categoria masculina i la tercera mixta gaudisquen en Entrepistes. Els quadres, magnífics, tenen previstes disputar les seues finals, tant absolutes com de consolació, en el matí del diumenge.

A més, 150 jugadors estan disputant en Blupadel, el torneig del circuit Plata provincial d’aquesta finalitat de setmana, amb els seus partits finals també programats per al diumenge al matí.

Mentre per al dia de hui esperem l’actuació de Javi Rico, al costat de «Coki» Nieto, en els quarts de final del Vuelve a Madrid Open 2020 pertanyent al circuit World Padel Tour, i el tancament de les inscripcions de la nova prova del circuit Or a TeuladaMoraira, prevista per a la setmana vinent.