L’autonòmic de menors de Bergamonte i el Plata de Blupadel són protagonistes del cap de setmana

Es va acabant agost amb el pàdel de competició en plena efervescència.

En menú per als pròxims dies ens porta fins al club de tennis i pàdel Bergamonte , a la platja Pobla de Farnals, on es disputarà la setena prova pertanyent al calendari del circuit autonòmic de menors FPCV 2021.

A una setmana de la celebració del campionat d’Espanya a Saragossa és una gran oportunitat per a calibrar l’estat de forma de molts dels nostres representants de cara a la cita de menors més important de l’any.

A més, el nostre circuit Plata fa parada en Blupadel, a Alacant. Després dels tornejos de La Nucia i Ecomm, la província d’Alacant acull torneig Plata per tercera setmana consecutiva.

Tot això sense perdre de vista la competició internacional que, en aquest cas, ens porta fins a la localitat turolenc de Calanda. Allí s’està disputant el WPT Challenger en el qual tenim a tres jugadors valencians classificats per als quarts de final: Jessica Castelló, Álex Arroyo i Salva Oria busquen el títol en terres aragoneses.

Mentre tot això ocorre, les competicions per equips esperen al seu gran mes, setembre. Allí veurem la fase final del Campionat autonòmic per equips, amb streaming en directe com cada any, i l’imminent inici de la lliga per equips 21/22 les inscripcions dels quals estan obertes.

La setmana pròxima es tancaran les inscripcions per a provincials de menors, proves dels circuits plata i bronze i també per a un nou torneig del circuit popular de pàdel El Corte Inglés. En aquesta ocasió es va disputar a València Tennis Center. Serà la setena del calendari i es convertirà en el retorn del circuit després de les vacances d’estiu.