L’armada valenciana, preparada per a uns huitens de final històrics

Mai havien arribat 6 jugadors valencians als huitens de final d’un World Padel Tour. Han hagut de ser profetes en la nostra terra. Ens espera una jornada de dijous senzillament espectacular en el World Padel Tour Alacant Open.

Obrirà el foc a les 9 del matí Tamara Icardo. Al costat de Delfina Brea buscarà els quarts de final enfront de Virginia Riera i Patty Llaguno. Serà en la pista 2 del Centre de tecnificació alacantí.

A la mateixa hora en la pista principal de l’esdeveniment, Javi Rico i Jerónimo González també matinaran per a disputar el seu partit enfront de Chingotto i Tello.

A les 9 i mitja, en Blupadel serà el torn d’Arantxa Soriano, qui al costat d’Angela Caro disputarà el seu partit de huitens de final davant Aranzazu Osoro i Victoria Iglesias.

El segon torn matinal de la pista 2 serà per a l’alacantina Jessica Castelló. Fent dupla amb la francesa Alix Collombon s’enfrontarà, buscant la revenja de Madrid, a Bea González i Lucía Sainz.

I en el tercer compareixerà en la mateixa pista Anna *Cortiles per a jugar amb Ana Fernandez de Ossó davant els primers caps de sèrie, Paula Josemaria i Ari Sánchez.

Tancarà la jornada Christian Fuster, a les 3 de la vesprada, en la pista central, davant Pablo Lima i Agustín Tapia, després de la batalla de hui al costat de Gonzalo Rubio.

Demà serà el debut de totes les estreles del pàdel mundial i, amb ells, l’armada valenciana continuarà donant espectacle en les pistes.

Gràcies World Padel Tour per la foto.