La temporada 2020 del pàdel valencià ja ha començat

Ja s’ha convertit un clàssic. Un curs padeler conclou amb el màster autonòmic i el següent arranca amb els màster provincials.

En Padelclub Alacant Indoor i en Padelcenter Castelló s’ha obert el teló del pàdel federat 2020.

En terres alacantines, Christian Fuster i Miki Solbes, mestres del pàdel valencià l’any passat, han demostrat que no els han pesat els torrons, alçant també el títol de campions del màster de primera categoria d’Alacant. En la final han superat a Christian Ramos i Javier Palasí per un doble 6/4.

En categoria femenina, títol de primera categoria per a María Rodríguez i Laura Apaolaza després de véncer 7/5 i 6/2 a Natalia Rodríguez i Maite De la Mata.

A Castelló, mentrestant, els germans Exe i Fede Mouriño s’han proclamat mestres després de véncer en una gran final a Javi Rico i Diego López de Mota protagonitzant una brillant remuntada. El resultat de la final: 1/6, 7/6, 6/4.

Entre les xiques, títol per a Noemí Ollero i Bàrbara Mingotes, que han vençut en la final a les joveníssimes Leire Garner i Candela Lucendo, dues de les grans promeses del pàdel valencià de menors.

També s’han disputat els màster provincials en la resta de categories i el torneig Open tant a Alacant com a Castelló. Pots consultar tots els resultats en aquest enllaç.

D’aquesta forma, la temporada ja està en marxa. Els autonòmics de menors, classificatoris per al TyC1 ja criden a la nostra porta. I el primer Or de l’any a Borriana, que es converteix en un FIP Star en primera categoria. Però d’això parlarem en pròximes dates. De moment, felicitem els mestres provincials amb els quals s’inaugura la temporada amb la disputa de les primeres finals de 2020.