La selecció valenciana de menors preparada per a l’inici del Campionat d’Espanya

La nostra selecció ja està a Màlaga per a l’inici, aquesta mateixa vesprada, del Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques de menors.

Sota la batuta del nostre director esportiu Javi Sánchez, els seleccionadors Idoia Martín i Xavi Sellés, acompanyats pel nostre jugador Javi Rico, el fisioterapeuta Tin Gimeno i el delegat de menors FPCV Agustín De Miguel, els jugadors seleccionats són aquests:

Marina Martínez Lobo, Candela Lucendo, Diana Toledo, Daniela Valiente, Natalia Céspedes, Claudia Del Coso, Carla Tornero, Lucía Micaela Fernández, Irache Sánchez, Antonio Borja, Nacho Moragues, Raúl Peralta, Rubén Fernández, José Román Martínez, Adrián Rodríguez, Izán Violero, Pablo Villarroya i Yeray Conejero.

La selecció femenina començarà a competir aquesta mateixa vesprada. Ho farà en la ronda de huitens de final davant la Federació canària de pàdel i en cas de superar aquesta primera ronda ens espera la selecció de menors de la Regió de Múrcia per a disputar els quarts de final a penes 3 hores més tard. Les semifinals es jugaran el dissabte al migdia i la final el diumenge al matí.

La selecció masculina tindrà el seu primer enfrontament també aquesta vesprada, també en el club Tancat de l’Àguila, en quarts de final i també davant la Federació de la Regió de Múrcia.

De tot el que ocórrega en el torneig els anirem informant puntualment a través de les nostres xarxes socials.