La selecció valenciana afig un nou èxit en el XV Campionat d’Espanya

Una nova edició del Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques es va disputar el passat cap de setmana a La Corunya.

En un ambient magnífic en el qual totes les nostres jugadores i jugadors van gaudir d’una companyonia extraordinària, d’unes jornades de lluita conjunta per defensar al pàdel de la Comunitat Valenciana en unes circumstàncies especialment complicades, la selecció masculina va aconseguir el retorn a la categoria que mai degué abandonar i que, de fet, mai va perdre en les pistes de joc.

Tots els components de l’expedició valenciana han de sentir-se ben orgullosos del seu treball i compromís amb la selecció.

El sorteig va oferir un doble enfrontament davant la potent selecció catalana en les semifinals tant del quadre femení com masculí.

Jugadores tan poderoses com Ari Sánchez, Lucía Sainz o Marta Marrero, sí que van voler defensar la samarreta de la seua selecció autonòmica i es van convertir en un mur infranquejable per al nostre combinat, que va treballar magníficament.

La gran alegria ens la va proporcionar la selecció masculina que es va alçar amb la victòria final després de superar a Cantàbria, Catalunya i Aragó per a alçar la copa de vencedors.

A tots els jugadors que van acudir a la crida per a aquest Campionat d’Espanya, el nostre agraïment públic, més enllà dels resultats esportius. Fer un lloc en el carregat calendari del pàdel professional per a defensar la samarreta de la selecció valenciana mereix un reconeixement.