La pista rosa de Ecomm va viure una vesprada de contrastos

Les primeres finals de l’any a l’aire lliure, després del FIP Star de Borriana i l’Or del Club de tennis Castelló, es van disputar ahir en la mítica pista rosa de Ecomm Pàdel, a Sant Vicent del Raspeig.

Victòries per a Anna Cortiles i Jessica Castelló en el quadre femení i de Víctor Ruíz i Nacho Gadea en el masculí.

Va ser una vesprada de contrastos. Tant feia sol com el cel s’ennuvolava. El vent a ratxes va fer de les seues de manera inconstant. La pista anava fent-se cada vegada més lenta a mesura que avançaven les hores. Els jugadors van haver d’adaptar el seu joc de forma camaleònica a les diverses situacions amb les quals es trobaven.

Així, les campiones de la Comunitat Valenciana van demostrar la seua capacitat atlètica i de joc per a superar en la final a Ángela Caro i Nuria Rodríguez. La saragossana i la sanluqueña havien superat en semifinals a una de les revelacions del pàdel valencià, Ksenia Sharifova i a la italiana, amb residència a Màlaga, Lorena Vano. Pots gaudir d’aquest partit ací.

Els problemes físics de la gaditana, qui retornava a les pistes després de la seua greu lesió al novembre de 2020. Més de quatre mesos de calvari i dolor per a recuperar la confiança encara que sense poder arribar a la final en plenitud de condicions. Amb aquestes circumstàncies, Anna i Jessica van poder fer la nevera a Car però «ja ens va passar a Sardenya. Guanyem 7/6 en el tercer». Núria és una gladiadora en la pista i els seus rivals ho saben. A més, al costat d’Ángela, tan agradable veure-la jugar com xarrar amb ella fora de la pista, es converteix en temible.

Castelló i Cortiles van decidir no alterar el seu pla de partit i malgrat trobar-se 5/3 a baix en el segon set van decidir en el desempat d’aquesta segona pispa el set i el partit. Jessica Castelló, nostra «invictus 2021» arribarà a la primera cita de l’any World Padel Tour amb ple de victòria i 3 títols en les seues vitrines.

Els contrastos en la final masculina més van tindre a veure amb el joc que amb el físic. 2/6 6/1 6/3. El marcador ho diu tot. Partit de vaivens, de ratxes, potser de massa errors en moments clau de cada set.

Per a Víctor Ruíz era el tornar a alçar un títol en el nostre circuit Or des d’Octubre de 2019 quan va véncer al costat de Josete Rico a Benicàssim. 17 mesos de sequera per al jugador murcià replets de lesions de les quals, afortunadament, ja està restablit. Al seu costat, Nacho Gadea, es va mostrar inspirat en els moments clau resultant decisiu en la final.

Els joves Edu Alonso i Jesús Moya, finalistes també en l’Or del Club de tennis Castelló, van perdre la seua segona final consecutiva en el tercer set. Pots tornar a veure les finals ací.

Ecomm va demostrar un any més la seua capacitat organitzativa, el seu bon fer també en aquestes circumstàncies de jugar a porta tancada, i la ja tradicional magnífica inscripció en aquest clàssic torneig del nostre circuit Or que tindrà la pròxima cita dins de 3 setmanes amb el FIP Star de La Nucia.