La pala de menors FPCV obté la primera certificació de Testea Padel i la Universitat Politècnica de València

La pala de menores FPCV  obtiene la certificación de Testea Padel y la Universidad Politécnica


Quan la nostra Federació va desenvolupar una pala especial per a xiquets, va crear una evolució que ha acabat per convertir-la en la primera pala a obtindre el segell Extreme Comfort de Testea Padel i la Universitat Politècnica de València, amb valors òptims en tots els assajos realitzats.
El que realment fa especial a aquesta pala és que, per grandària i dimensions pot semblar una pala tradicional d’adult però una vegada la tens a les teues mans perceps de seguida la seua lleugeresa.
Després de passar amb nota diferents exàmens, la Federació va fer un pas més per a certificar aquests resultats de manera externa. Per a això, va posar la pala en mans dels experts de Testea Padel i la Universitat Politècnica de València, el primer laboratori tecnològic dedicat en exclusiva a estudiar el comportament de les pales i a certificar les seues propietats.
Després de ser sotmesa a diferents tests de qualitat i jugabilitat, aquesta pala s’ha convertit en la primera a obtindre el segell Extreme Comfort de Testea Padel i UPV. Aquest segell certifica que la pala presenta la major valoració quant al confort, havent obtingut resultats òptims en els 3 tests específics: manejabilitat, zona dolça i vibració.
Amb l’obtenció del segell Extreme Comfort de Testea Padel, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana acredita que aquesta pala té una excel·lent manejabilitat, una amplíssima zona dolça d’impacte i que transmet una mínima vibració al braç. Així, posa en valor les bondats d’aquesta pala, fruit de quasi dos anys de proves i investigació.