LA NUCÍA, ALACANT I NULES ACULLEN ELS TORNEJOS MÉS IMPORTANTS DEL CAP DE SETMANA

Nou cap de setmana de competició FPCV en el qual destaquen l’autonòmic de menors de PadelPoint La Nucia, el torneig Plata del Club Pàdel Nules i la fase final del Torneig BMW Informació d’Alacant.

Després de l’excepcional actuació dels nostres menors en el TyC de Madrid, és torn de continuar la seua preparació en el nostre circuit autonòmic, que fa parada en PadelPoint La Nucia. 136 xiquets de totes les categories disputaran des de demà dissabte un nou torneig de menors.

Per part seua, PadelTron Arena, també a Alacant, serà seu de la fase final del Torneig BMW Diari Informació en categories tercera, quarta i cinquena.

Mentrestant, el nostre circuit Plata fa parada a Nules per a la disputa del torneig 20* masculí i 18* femení, amb un interessant quadre masculí de primera categoria, on veurem a algunes de les estreles del nostre esport.

Fora del nostre territori, concretament a Màlaga, es disputa el segon Campionat d’Espanya de veterans sènior de primera categoria, per al qual el club valencià Flow Padel ha presentat equip tant en categoria femenina com masculina. Tots dos debuten en la vesprada de hui i els desitgem la major de les fortunes.