La nostra federació se situa al capdavant de la formació de monitors

En els pròxims dies se celebrarà en les instal·lacions del club de Peñacañada el cinqué i últim curs de formació per a monitor de nivell 1 de 2021.

D’aquesta manera es tancarà l’any havent complit un dels màxims objectius de la nostra federació, formar a tots aquells que desitgen ser monitors de pàdel perquè poden exercir amb les màximes garanties i coneixement.

Cinc cursos de nivell 1 impartits entre maig i novembre, alguns d’ells intensius, repartits per les tres províncies de la Comunitat Valenciana han permés a més de 150 tècnics a aconseguir la titulació i els ensenyaments necessaris perquè el nostre esport siga impartit de manera correcta.

A més, estem preparant a tots aquells que han desitjat aconseguir el títol de monitor nivell 2, amb 5 caps de setmana presencials i un més en línia i un exigent temari perquè puguen progressar adequadament en l’ensenyament del pàdel.

Finalment, la nostra federació vol que els nostres tècnics puguen accedir al programa «DIPádel en el col·le» dedicat a persones amb capacitats especials i que necessiten d’un coneixement particular. Per aquest motiu també hem preparat al llarg d’enguany armes per a ampliar coneixements en l’àmbit del pàdel adaptat.

Per a la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana és molt important la correcta formació de tots els nostres monitors a tots els nivells perquè l’imparable creixement del nostre esport permeta la millora de la seua pràctica a través de l’ensenyament.