La nostra federació participarà en la tercera edició de Esport a l’Escola +1

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, al costat d’altres 18, participarà en la tercera edició del projecte «Esport a l’Escola + 1h».

Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu augmentar en una hora el temps d’impartir l’assignatura d’educació física per als alumnes de tercer i quart de primària.

Aquest projecte està desenvolupat per la Conselleria d’educació, cultura i esport i la Fundació Trinidad Alfonso i aquells centres escolars que ho hagen sol·licitat rebran els ensenyaments dels nostres professors.

Per a aquesta tercera edició han sigut 142 centres de tota la Comunitat Valenciana els que han sol·licitat aquesta hora extra d’educació física, la qual cosa suposa que quasi 11.000 escolars podran gaudir d’aquests minuts addicionals d’esport.

Davant l’augment de sol·licituds, el pressupost del projecte s’ha vist incrementat al mig milió d’euros que seran sufragats de manera íntegra per la Fundació Trinidad Alfonso.

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana ha sigut sol·licitada per a impartir aquestes classes per 62 grups o classes pertanyents a 18 centres educatius. El nostre personal tècnic i monitors acudiran fins al 14 de juny a impartir aquestes classes amb cadascun dels grups.