La nostra app PADELGO s’actualitza per a adaptar-se a les necessitats de la nova normalitat post Covid-19


Per a permetre el compliment de l’indicat en l’Ordre Ministerial SND/388/2020, de 3 de maig, respecte a la utilització de la Llicència Esportiva emesa per les Federacions Esportives, segons s’especifica en el Capitule III, articule 8, punt 6 i article 9, punt 5, en la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana hem actualitzat la nostra app PADELGO i a partir d’aquest pròxim dimecres 6 de Maig, tots els titulars de Llicència Competitiva podran certificar la seua integració en la Federació mitjançant la llicència que apareixerà en la citada app.

Per a això, únicament han de baixar-se l’aplicació, aquells que encara no la tingueren, i seguir les indicacions per a pujar una fotografia actualitzada, que es compartirà amb la de la fitxa federativa del programa de la FEP.

Al llarg d’aquestes setmanes s’aniran implementant altres novetats en referència a la competició que permetran obtindre informació de la mateixa sense haver d’acudir a la taula del Jutge Àrbitre del torneig. D’igual forma, totes les inscripcions i pagaments dels tornejos federats també es podran realitzar a través de la nostra App PADELGO, si els organitzadors ho consideren convenient.

Des de la FPCV continuem treballant per a poder implementar en el menor temps possible totes aquelles necessitats que les autoritats consideren necessàries per a la volta a la normalitat esportiva del nostre esport.

Aquesta App pot baixar-se a través de les plataformes