La lliga per equips va omplir d’emocions les pistes del Club de camp K7

La fase final de la lliga autonòmica per equips es va tancar brillantment ahir en el Club de camp K7.

En primera categoria femenina la victòria final va ser per a Ipadel Elx, qui va véncer per un ajustat 2/1 a TFA Blupadel.

La primera masculina va donar la sorpresa Padeltron Arena M1 Pàdel després de véncer en primera ronda a Peri Esport per 3/0, en semifinals a un dels favorits, Jubelama A, per 2/1 i en la gran final a +QPadel 1 per 3 victòries a 0.

La segona categoria femenina va ser per a Valentin Caveaghi. L’equip es va desfer de Espadel Borriana en quarts, de AN Padel en semifinals i va véncer a Ipadel Elx per 2/1 en la final.

La segona masculina va ser per a un dels favorits, PadelPoint La Nucia. Va obrir el torneig amb dubtes, vencent en quarts de final a Bi-Padel Indoor per 2/1 per a partir d’ací va arrasar 3/0 tant a Camp Bixquert A en semifinals com a Padel Tàctica Paterna en la final.

La tercera categoria femenina va inscriure el nom del Club de pàdel Altamira de Cocentaina com a gran vencedor. En un llarg camí, va véncer a Jubelama 3/0 en el debut, a Camv-Villena 2/1 en quarts, a Pedreguer 3/0 en semifinals i al Club de tennis València 2/1 en la final per a aconseguir un meritori títol de campiones d’aquesta lliga autonòmica per equips.

L’espectacular quadre de tercera masculina va veure la victòria final i títol per a l’equip representant de Bigastro Bi-Padel Indoor. Després de véncer 3/0 en segona ronda al Club de tennis Oliva, va saber patir en la resta d’eliminatòries per a eliminar, sempre per 2/1, a Enjoy Samaranch en quarts, a AK Vinalopó en semifinals i a l’equip B del Club de camp Bixquert en la gran final.

En quarta femenina, triomf en la lliga per a les alacantines de Life Padel després de véncer en la final a Club de pàdel Moixent per 3/0. Fins a arribar a la final, l’equip il·licità va haver de superar a l’equip B del Club de pàdel Altamira en quarts i a l’equip B de Flow en semifinals, en tots dos casos per dues victòries a una.

Finalment, el títol de quarta masculina va ser per a l’equip representant de Novelda, Padel Coca. Després de véncer en primera ronda a un dels grans favorits, l’equip B de PadelPoint, van saber aprofitar el quadre per a véncer en quarts al Germen CEE Kia Grup Marcos, en semifinals al Club de tennis i pàdel Altea i en la final al Padel Plus Ibi per dues victòries a una.

Així es posa punt i seguit a la competició federada per equips perquè encara resta un dia per a poder completar la inscripció per al Campionat autonòmic absolut per clubs 2021.

Enhorabona a tots els participants.