La Lliga FPCV arriba al seu tram final i porta sorpreses

Queda a penes un mes per a decidir els equips que jugaran la Fase Final de la nostra Lliga Autonòmica.

El 2 de juny sabrem quins equips han quedat campions dels seus respectius grups i això comportarà la participació directa en la Fase Final Autonòmica. La resta d’equips participants en la nostra lliga tindran una segona oportunitat en la Fase de Copa Provincial que es disputarà entre els dies 15 i 16 de juny en diversos clubs de cada província. En aquesta fase els campions de cada grup de copa també obtindran el bitllet per a disputar la Fase Final Autonòmica que es disputarà els dies 6 i 7 de juliol en el Club de Camp d’Alacant i Padeltron Arena.

Però la competició no finalitzarà amb la disputa de la Fase Final Autonòmica, ja que des d’aquesta temporada comença a funcionar la Fase Final Nacional de les lligues Autonòmiques. Una iniciativa que enguany comptarà amb els equips representants de Galícia, Astúries, Cantàbria, Catalunya, Balears, Castella-la Manxa, Múrcia, Ceuta i Comunitat Valenciana.

En aquesta primera edició la FPCV serà l’amfitriona d’aquesta Fase Nacional i el club SUMA Alfafar la seu on es disputaran les eliminatòries els dies 14-15 i 16 de juliol, cap de setmana que coincideix amb la disputa de l’ESTRELA DAMM VALÈNCIA OPEN 2019 de WPT, la fase prèvia de la qual s’haurà disputat aqueixa mateixa setmana en aquest club.

En aquesta primera edició els equips que representaran a la Comunitat Valenciana seran els campions de la 1a categoria i la 2a categoria tant masculí com femení, als quals l’organització proporcionarà gratuïtament allotjament i desdejuni a l’Hotel ALBUFERA d’Alfafar, així com altres sorpreses que anirem revelant conforme s’acoste la competició.

Però les sorpreses no acaben ací. Tots els jugadors dels equips participants podran assistir convidats a la jornada final del WPT València Open. La guinda perfecta per a un cap de setmana de pàdel somiat per qualsevol afeccionat.

Molta sort a tots els participants.