La FPCV recolza el màdel

La Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana, com ha fet sempre, recolza totes les modalitats esportives autòctones del nostre territori.

És per això que el mádel, modalitat esportiva naixcuda el 2013 a València, que aprofita les pistes de pàdel per a la pràctica de la pilota a mà, ha vist cóm la seua afició ha crescut amb força els darrers anys gràcies a la bona acollida rebuda entre els aficionats a la pilota i al pàdel, que veuen amb ell una modalitat divertida i fàcil de practicar, i que el passat 2020 fou escollit com a millor esport alternatiu del món.

La bona acceptació i increment en la la pràctica, va donar pas al 2017 a crear el Circuit intercomarcal de màdel, una competició per a tots els públics, amb diversos tornejos que viatgen al llarg del territori valenc

El pròxim 25 d’abril començarà la cinquena edició del Circuit. Tindrà 12 tornejos que viatjaran per 9 comarques de tot el territori i la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana farà servir les nostreis aines per al seu desenvolupament i marc competitiu com ara l’elaboració del rànquing i les inscripcions a través del nostre lloc web.

Aquest any, el tret de sortida el tornarà a donar la població de Carlet el proper 25 d’abril. Una cita clàssica al Circuit, que donarà a conèixer el seu cartell els pròxims dies i obrirà el termini d’inscripcions del 13 al 22 d’abril.

El format del Circuit serà molt semblant a les anteriors edicions, un total de 12 tornejos que viatjaran per 9 comarques diferents al llarg del territori valencià. 10 tornejos, 1 torneig final d’on eixiran els campions del circuit, i on els 6 millors equips de primera i segona categoria es classificaran per a jugar el Torneig de Mestres, que posarà el punt i final a la competició

Tot i la situació complicada que estem vivint, el Circuit comptarà amb 2.400 euros en premis en metàl·lic i amb trofeus i detalls valorats en més de 5.000 euros que es repartiran entre els finalistes de cadascun dels tornejos i els tres primers classificats del Circuit.