La FPCV inicia els Plans d’Especialització Esportiva de la Generalitat Valenciana per al curs 2021/2022 en el Complex Educatiu de Cheste

Després d’intensos mesos de treball al costat de la Direcció General d’Esport, és un plaer poder comunicar que el pàdel s’uneix als altres 14 esports que ja realitzen la seua especialització esportiva en el Complex de Cheste.

Inicialment comptarem amb 10 beques per als nostres esportistes federats, repartides entre aquells que el pròxim curs escolar cursen l’educació secundària (nascuts entre 2006 i 2009) i els de primer curs de Batxillerat (nascuts en 2005).

Els esportistes becats gaudiran de forma totalment gratuïta d’una plaça escolar en el CE de Cheste, residència i manutenció en règim d’intern en el mateix centre, i la inclusió en el programa d’entrenament que els tècnics de la nostra federació desenvoluparan diàriament en les instal·lacions esportives del complex.

Per a això, la FPCV assumeix la construcció de 2 pistes panoràmiques que complementaran l’àmplia oferta esportiva del Complex de Cheste, de la qual podran gaudir els nostres esportistes becats, així com dels serveis del centre de medicina de l’esport del complex, on en l’actualitat ja molts dels nostres esportistes passen anualment les proves d’esforç.

Per a poder accedir a aquestes beques, tots els esportistes amb llicència per la FPCV hauran de superar els requisits acadèmics, d’aptitud i esportius que es determinen en la convocatòria de les proves d’accés que està disponible en la nostra web .

El termini màxim per a presentar la sol·licitud emplenada i signada, així com la documentació precisa finalitza dimarts que ve 25 de Maig a les 15h, mitjançant l’enviament de tot el sol·licitat al correu tecnificacion@padelcv.com

Tots aquells que complisquen els requisits personals i acadèmics, hauran de superar les proves físiques i tècniques que es realitzaran el dissabte 29 de Maig a les 11 hores en el Resort Mas Camarena.

Posteriorment, es realitzarà una primera selecció, que hauran de superar el reconeixement mèdic i la prova psicotècnica que realitza el centre de medicina esportiva del centre, i, finalment, es publicarà l’assignació de les beques concedides.

La resta d’esportistes que hagen superat totes les proves, quedaran com a reserves davant possibles vacants.