La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana dona equipament esportiu a la Fundació Esportiva Municipal de València

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana ha fet lliurament en el matí de hui de 120 equipaments esportius perquè siguen utilitzades per les persones que han sigut acollides en el Complex Cultural-Esportiu de la Petxina de la ciutat de València.

D’aquesta forma, ens unim a aquesta iniciativa solidària que, en dies anteriors, va rebre donacions dels dos principals equips de futbol de la ciutat, Llevant UD i València CF, i que serà destinada als sensesostre que estan acollits, en aquests moments, en aquesta instal·lació esportiva.

La regidora d’esports de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha agraït la donació d’aquests equipaments esportius, alhora que ha confirmat que la Fundació Esportiva Municipal acull durant aquesta crisi sanitària, a tots aquells que ho necessiten, en diferents centres esportius com el del Cabanyal, el del Carme, el de Benicalap o el del Tram III, a més de la Petxina.

Per a la nostra Federació és un orgull poder assistir als qui més el necessiten durant aquestes dates amb el lliurament d’aquests equipatges i xandalls.