La Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana adquireix més de dues mil màscares ECODRY

La signatura espanyola Ecodry ha realitzat el lliurament de més de 2.000 màscares, amb tecnologia anti covid-19, a la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana. La protecció i comoditat que ofereix Ecodry són dos factors clau per a la pràctica esportiva: «Des de la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana sempre ens agrada la col·laboració mútua entre les empreses líders de la Comunitat Valenciana, i en aquest cas estudiant totes les possibilitats i ofertes per a comptar amb el millor material possible, vam creure que les característiques i beneficis que ens aporta Ecodry resolen les nostres necessitats de seguretat i confort per als nostres esportistes.” ha declarat Alfonso Monferrer, president de la federació.

Totes les parelles que participen en la fase final autonòmica per equips, tant d’adults com menors, rebran la màscara Ecodry personalitzada per a la FPCV. Addicionalment, tots els components de les seleccions autonòmiques de menors, absoluts i veterans que competiran enguany en els diferents Campionats d’Espanya comptaran també amb la màscara Ecodry com a part de la seua indumentària, així com tots els menors que participen en els diferents programes de tecnificació de la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana.

Ecodry és una de les marques del Grup Atenzza, creada amb l’arribada de la pandèmia originada pel SARS_COV 2. Les màscares Ecodry disposen d’una tecnologia revolucionària, basada en un teixit intel·ligent que mata activament el Covid- 19 i totes els seus diferents ceps, així com qualsevol virus, amb una eficàcia del 99%. Pel seu índex de respirabilitat superior a la mitjana del mercat i disseny ergonòmic, la màscara Ecodry és totalment adequada per al desenvolupament de pràctica esportiva amb total seguretat i tranquil·litat. Segons l’informe emés per Eurofins Scientific (grup internacional de laboratoris líder a nivell global), el resultat d’Eficàcia Filtració Bacteriana (BFE) de la màscara Ecodry és igual a un 99,3%, dada líder en el mercat, superant la BFE de les FFP2 i FFP3, en aquest paràmetre.

«Creem ECODRY amb l’objectiu d’ajudar a la societat. Fer costat a l’esport és una peça clau en el desenvolupament de la nostra estratègia. Per a nosaltres, és un privilegi que la nostra tecnologia revolucionària servisca per a ajudar en aquests temps difícils a tots els nostres esportistes” ha declarat Sara Patón, CEO de Ecodry.

La característica diferenciadora de Ecodry és la tecnologia anti viral revolucionària que usa, basada en biocides estàtics aplicats a escales atòmiques i desenvolupada i implementada per la divisió d’I+D del grup Atenzza. La mateixa tecnologia i qualitat de les màscares anti Covid-19 per a adults està adaptada a la grandària i a la sensibilitat de les pells infantils. Per això, l’adquisició per part de la FPCV per als més xicotets serà de gran ajuda per a la correcta i còmoda pràctica de l’esport.