La fase prèvia del Campionat d’Espanya per equips es jugarà a València

Entre el 3 i el 9 de maig, el club resort Mas Camarena (Bétera, València) acollirà la fase prèvia del Campionat d’Espanya per equips de tercera categoria.

La inscripció per a aquest torneig és lliure pel que tots els equips que ho desitgen poden participar en aquesta cita de la qual eixiran els conjunts classificats per a la fase final en la qual es disputarà l’ascens a la segona categoria nacional.

La preinscripció finalitza el dia 12 d’abril a les 14 hores a través del formulari web. Posteriorment es faran els tràmits definitius per a la inscripció final a aquesta fase. Amb posterioritat a la inscripció del club hi ha de termini fins al 21 d’abril per a completar el llistat definitiu de jugadors

El nombre mínim de jugadors que haurà de presentar-se a disputar cada eliminatòria és de 10 (5 parelles) però la normativa permet incloure fins a 20 jugadors en el llistat de cada equip. Les llistes no podran ser modificades després de la data límit d’inscripció, per això és recomanable que s’incloga algun jugador suplent i no limitar-lo al mínim.

Només poden seleccionar-se del sistema informàtic de la FEP aquells jugadors que hagen tramitat la llicència pel teu club. Pots comprovar amb la nostra federació que has abonat l’alta per a poder presentar l’equip.

És una gran oportunitat per a jugar un Campionat d’Espanya per equips prop de casa.