La fase final de la lliga per equips obri la porta de la competició nacional

Després de la finalització de la primera fase de la lliga per equips i de la provincial ha arribat el moment de disputar les finals autonòmiques.

I a més, enguany, per primera vegada, amb el premi afegit de la disputa d’una fase nacional. El pròxim cap de setmana, coincidint amb les finals de l’Estrela Damm València Open, se celebrarà, en el SUMA Fitness Club Alfafar, en les mateixes pistes del World *+Padel Tour, es veuran les cares els millors equips d’Espanya dividits per federacions autonòmiques.

Els conjunts més destacats de Catalunya, Astúries, Ceuta, Illes Balears, Galícia, Castella-la Manxa i Cantàbria, al costat dels valencians que aconseguisquen la seua passada aquest cap de setmana, disputaran una competició de gran nivell.

Però abans han de dilucidar els llocs d’honor. La lliga per equips de la Comunitat Valenciana de primera categoria masculina disputarà des de demà la seua fase final en el Club de Camp d’Alacant. Jubelama, el club de tennis Xàbia, Espadel Cartri, Sporting club de tennis, Club de padel Oliva i Tiro de pichón Elx són els participants.

En primera categoria femenina, +Q Padel, Ipadel Elx, Family Sport Center i Club Nova Padel Torrevella buscaran un buit en la final nacional.

La fase final autonòmica de segona categoria femenina es disputarà en Padel Tron Arena participant Padel Indoor Castelló, Club Atlètic Montemar, Family Sport Center, Sportpadel Borriana, Padel Indoor Castelló i Club de Padel Riba-roja de Túria. I en categoria masculina, es viurà una autèntica batalla entre Club de camp Bixquert, Padel Indoor Castelló, Club Atlètic Montemar, Padel Club Alacant Indoor, Padel Tàctica Paterna, Club de camp Elx, Jubelama, Quorum, Club tennis-padel Albatera i Indoor La Cala.