La fase final de la lliga autonòmica per equips es decideix en el club de camp K7

Demà diumenge es disputarà l’última jornada de la fase final de la lliga autonòmica per equips en el club de camp K7.

En la primera categoria femenina, a les 5 de la vesprada, es jugaran el títol TFA Blupadel d’Alacant i Ipadel Elx mentre que la masculina, els principals favorits, Padel Indoor La Cala i Jubelama disputaran des de les 13.30 hores els seus enfrontaments de semifinals. La gran final de primera masculina està programada per a les 18.30 hores.

En segona femenina per a la matinal del diumenge s’anuncien les semifinals: A les 12, Club de pàdel Peri Esport B davant Ipadel Elx i a les 13.30, An Padel Indoor davant Valentín Cavenaghi. Més hauran de matinar ells perquè a les 11 del matí ja estaran en les pistes els jugadors de Club de camp Bixquert de Xàtiva i PadelPoint La Nucia per a buscar un lloc en la final mentre que tindrem derbi entre Peñacañada i Padel Tàctica, esquadres de Paterna. Les finals es jugaran també la vesprada del diumenge.

A partir de les 9 i mitja del matí tenen prevista l’entrada en pista les semifinalistes de tercera femenina. D’una banda, els alacantins de Pedreguer i el Club de pàdel Altamira de Cocentaina i per l’altre, el club de tennis València buscarà també un buit en la final enfront de Bi Padel Indoor de Bigastro. En categoria masculina, les semifinals es jugaran al migdia i tindran com a protagonistes a Ak Vinalopó Padelteam CEE i Bi Padel Indoor B per la part alta del quadre i a Camp Bixquert B i PadelPoint La Nucia per la baixa.

Finalment, aquesta gran festa del pàdel valencià del Club de camp K7 tindrà per a la jornada final de l’autonòmic de quarta categoria femenina a l’equip B del club de camp d’Onda i al Club de pàdel Moixent, en duel de semifinals i a Life Padel Elx i Flow B. En categoria masculina buscaran un lloc en la final Flow C i Padel Plus Ibi a més del Club de tennis i pàdel Altea i Padelcoca Novelda.

Totes les finals es jugaran el diumenge a la vesprada i els campions accediran a la fase nacional de les lligues per equips. I com la competició per esquadres no per a, recordem que està a punt de tancar la inscripció per al Campionat autonòmic per equips 2021.