La Copa per equips i l’autonòmic de menors de Sportclub asumeixen el protagonisme

Nou cap de setmana de competició federada en el qual destaca l’autonòmic de menors de Sportclub Alacant i l’espectacular fase de Copa per equips.

Els nostres menors continuen ratllant dates en el calendari de tornejos autonòmics, quan arribem a l’equador de la temporada. Situat entre el TyC de Madrid i el TyC Premium extremeny que viurem la setmana vinent, la preparació competitiva dels nostres federats més joves continua sent òptima.

D’altra banda, al llarg d’aquests tres dies, es disputa la fase provincial de la copa autonòmica de pàdel. Els equips que van quedar campions en les diferents lligues ja van aconseguir garantir la seua plaça per a la fase autonòmica que està prevista per al primer cap de setmana de juliol. La resta d’equips participants en aquesta copa buscaren acompanyar-los.

La fase de Castelló s’està disputant en els clubs Impala i OK Pàdel; la de València se celebra integrament en Family Sport Center; mentre que la fase copa alacantina té seus en PadelClub Alacant Indoor, Sanvi Pàdel i el Tiro de Pichón d’Elx.

Però la classificació per a la disputa de la fase autonòmica no tanca la competició perquè, per primera vegada, se celebrarà una fase nacional per equips, a la qual han confirmat la seua presència equips de 9 comunitats autònomes, i que se celebrarà en Suma Alfafar, coincidint amb les rondes finals del WPT València Open 2019. Tots els jugadors dels equips participants rebran una invitació per a presenciar a la seua jornada final.