La Comunitat Valenciana acollirà el millor pàdel d’Espanya

En la jornada d’ahir, la Federació espanyola de pàdel va donar a conéixer el calendari per a 2021 en el qual la Comunitat Valenciana tindrà una participació important.

La primera gran cita tindrà lloc en Espadel Borriana amb la disputa entre el 15 i el 21 de febrer del FIP Star de Borriana. I dins del calendari intenacional, esperem la confirmació per part de World Padel Tour de les habituals cites de València i Alacant.

La Federació Espanyola va confirmar la disputa del Campionat d’Espanya per equips en categoria cadet entre l’1 i el 7 de març a Castelló Pàdel Sport, en la capital de la comarca de la Plana.

Aquesta mateixa setmana, la primera prova Impuls FEP es disputarà també a Castelló, en aquest cas en el Club de tennis Castelló, prova inclossa al nostre circuit Or.

A la fi d’aquest mateix mes de Març es disputarà la fase autonòmica de la classificació per al primer TYC de 2021, amb l’organització de Dani Montilla en Sanvi Pàdel, a Sant Vicent del Raspeig (Alacant).

Del 2 al 8 d’Agost, la nova fase prèvia nacional del Campionat d’Espanya de menors té cita en el Club Atlètic Montemar d’Alacant. L’organització serà a càrrec de la Pitu Losada Academy i es preveu la presència de més de 300 parelles.

Finalment, entre el 29 de novembre i el 5 de desembre es disputarà en Sportcity (Massanassa) el Campionat d’Espanya de lligues autonòmiques, que veurà la llum per primera vegada en aquest any 2021.

A més, les nostres seleccions participaran en el XV Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de veterans a Navarra; en el XIX Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de menors a Màlaga i en el XVI Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques absolutes de La Corunya.

Tot això junt, per descomptat, els nostres circuits autonòmics Or, Plata i Bronze i els nostres circuits i tornejos de menors i veterans completen un calendari de màxim nivell per a enguany.