Joventut i experiència van formar un cocktail guanyador en Moraira

Sexta cita de la temporada amb el circuit Or autonòmic 2021. El clàssic estiuenc del Club de pàdel Teulada-Moraira va portar les finals fins a la pista central del Poliesportiu Les Sorts.

En categoria femenina, victòria per a Marina Martínez i Estela Francés i en la masculina, per a Alex Arroyo i Alvaro Cepero. En tots dos casos, parelles formades per joves estreles del pàdel valencià: l’alacantina Martínez Lobo, amb 18 anys i Arroyo, amb 19 i per jugadors ja consagrats en el nostre esport com Francés i Cepero.

La final femenina va tindre un inici trepidant. Marina i Estela van eixir per totes i no van deixar opcions per a les combatives Aida González i Noemí Ollero (6/2), no obstant això en el segon set el joc es va equilibrar, Aída va començar a dominar el joc amb colps contundents i van forçar el tiebreak. Ací, van alçar 4 boles de partit fins a acabar guanyant el set i forçant la tercera pispa en la que els primers caps de sèrie van imposar el seu ritme i van véncer 6/1.

La final masculina va tindre un primer set fantàstic d’un altre dels nostres joves, Mario Ortega, 18 anys, i el seu mestre, JJ Matea. Van superar en tot a Rierol i Cepero per a emportar-se el primer set 6/3. Però a partir d’ací el canvi va ser radical. La pala de Rierol va començar a fumejar amb colps a tota velocitat, Cepero va deixar de costat els errors no forçats de la primera manga i van equilibrar el partit (6/1). Ací, la calor va fer la resta. JJ Matea es va sentir indisposat i va abandonar la final deixant el títol en safata per a Alvaro Cepero i per a un Álex Arroyo, qui, una vegada superada la seua malaltia, va demostrar que està llest per a retornar al nivell que el va convertir en campió del món júnior.

Bon nivell de pàdel a Teulada-Moraira que deixarà el testimoni a la fi de setembre al Club 79 de Benicàssim, pròxima cita del nostre circuit Or autonòmic 2021.