Jornada de tecnificació conjunta de la Federació espanyola i la valenciana

En el dia de hui s’ha celebrat en l’acadèmia Equelite de Villena una jornada de tecnificació conjunta per als nostres menors impartida per les Federacions espanyola i valenciana de pàdel.

Per primera vegada els nostres menors acudien a aquesta nova instal·lació dedicada al pàdel en el club de Juan Carlos Ferrero en presència del seleccionador espanyol de menors, José Luis Gutiérrez, i Oriol Moyes, a més dels seleccionadors valencians, Xavi Sellés i Idoia Martín, al costat d’Antonio Navarro i el psicòleg Santiago López, sota la coordinació general de Javi Sánchez.

Al matí han sigut els jugadors en edat aleví i infantil els qui han acudit a treballar a les ordres dels tècnics mentre que ja a la vesprada han sigut els cadets i júnior els qui han tingut una doble jornada tant teòric-psicològica com en pista.

Recordem que la província d’Alacant serà seu la setmana vinent de la fase prèvia nacional del Campionat d’Espanya de menors, concretament en el Club Atlètic Montemar.

Des de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana volem agrair la visita dels tècnics de l’espanyola per a, al costat de l’equip de la valenciana, continuar amb la formació permanent i constant dels nostres menors.