Jon García Ariño, convidat de luxe per a la tercera tecnificació a distància

Hui ha tingut lloc una nova tecnificació online, la tercera des de l’inici del confinament.

Els nostres jugadors han pogut dialogar amb el millor seleccionador de menors de la història d’Espanya, Jon García Ariño, qui ha transmés les seues experiències en una sessió especial de tecnificació en la qual hem dedicat la major part del temps a parlar de la ment.

Santiago López, expert en psicologia de l’esport i coaching esportiu, ha il·lustrat als nostres menors sobre l’actitud que cal mantindre en aquesta situació de permanència en les nostres llars i també de com haurem d’afrontar el futur sobre les pistes. Preparar-los per al retorn a la competició ha sigut la línia transversal de l’animada xarrada.

Marcar objectius, crear rutines i controlar l’ansietat per a aquests dies complicats han sigut alguns dels items en els quals han incidit tots els components del nostre equip de tecnificació. A més, els hem proposat que siguen constants i que eleven al màxim la seua precaució aquells que ja aquest diumenge tindran la possibilitat d’eixir per primera vegada als parcs i jardins.

Una altra de les idees transmeses ha sigut la de ser constant. Jon García Ariño ens ha mostrat un gràfic que demostra la diferència de rendiment posterior per a alguns nadadors que han estat completament parats durant les seues vacances i els qui s’han mantingut lleugerament la seua activitat, fet que els ha permés superar els seus marcar anteriors.

Finalment, hem incidit en la necessitat que els nostres menors de tecnificació mantinguen la seua ment oberta i siguen capaces de visualitzar el seu futur personal i competitiu.

Aquests són alguns dels consells que durant aquesta vesprada han rebut els nostres jugadors en una nova sessió de tecnificació a distància, tan important per a la nostra Federació per a mantindre un contacte permanent i un aprenentatge *contínuo amb els qui estan cridats a convertir-se en el futur del pàdel valencià.