Jessica Castelló vol tocar el tambor

Cada divendres sant, a les 12 del migdia, centenars de persones s’amunteguen en la plaça major de Calanda i els seus voltants per a la «Rompida de l’hora». Una tradició de més de 100 anys d’antiguitat que mostra una imge impactant dels habitants d’aquesta localitat sota aragonesa colpejant simultàniament els seus tambors, bombos i timbales.

Demà, en aquesta mateixa localitat turolenc, l’alacantina Jessica Castelló vol repetir l’estampa alçant el títol de campiona del World Padel Tour Challenger de Calanda. Hui ha fet el primer pas vencent en el seu semifinal, en una dura trobada davant Marta Talaván i Lorena
Rufo per 6/1 2/6 6/2.

Jessica i Alix Collombon hauran de superar als primers caps de sèrie, Eli Amatriaín i Carolina Navarro, a partir de les 10 del matí, per a convertir-se en les reines Challenger d’aquesta temporada.

Recordem que Castelló i Collombon arriben després de véncer a La Nucia, ser finalista en Lerma, i caure en quarts de final de Marbella, al costat d’Anna Cortiles, precisament davant els seus rivals de demà. Serà, per tant, la seua tercera final consecutiva del circuit Challenger en la cerca del seu segon títol de l’any.

Foto World Padel Tour