Javi Rico y Coki Nieto guanyen el primer titol de la seua carrera a Alacant

No hi havia millor manera d’arredonir les dues millors setmanes de les seues vides.

Javi Rico i Jorge «Coki» Nieto es van presentar en el Open 24* de PadelTron Alacant després d’arribar a la final del WPT Mijas Open. No eren els favorits per a la victòria final però, com el propi «Coki» va reconéixer després de la seua victòria, ara mateix estan en la cresta de l’ona i els sobra confiança per a realitzar un pàdel senzillament extraordinari.

Porten junts des de fa quasi 3 anys, des de menors. Però mai, fins ahir, havien guanyat un torneig professional junts. La pista central alacantina quedarà per sempre en la seua retina perquè ahir van alçar el seu primer títol professional com a parella.

Pots tornar a veure les finals en aquest enllaç.

Van realitzar un torneig impecable, sense cedir ni un només set, i superant a Josete Rico i a un ranquejant Matias Nicoletti per un doble 6/1 en una final que va omplir les graderies de PadelTron i ens va permetre comprovar que ara mateix, Javi i «Coki» estan diversos passos per davant. Sense errors, sense fissures en el seu joc, amb paciència i colps guanyadors inversemblants, van inscriure el seu nom en la nòmina de guanyadors del Circuit Or autonòmic de la Comunitat Valenciana.

Amb anterioritat, Celeste Paz i Núria Vivancos van superar en la final femenina a Arantxa Soriano i Aída González en un partit en el qual aquestes últimes van desaprofitar un avantatge de 6/4 4/0 per a acabar cedint en un tercer set que Celeste i Nuria van jugar de forma impecable (6/4 5/7 1/6).