Javi Rico tanca el cercle

El mes de febrer passat es va anunciar des de l’organització de World Padel Tour la creació d’un nou concepte per als tornejos Challenger sota l’explotació de l’empresa valenciana Ultimate Padel Company, el president executiu de la qual és Jesús Ferrer, empresari també valencià de dilatada experiència.

La primera de les cites s’ha disputat a Marbella. Visualment, el més destacat ha sigut el color taronja. Predominant. Una picada d’ullet a la nostra terra des dels organitzadors. A més, el patrocinador del torneig, TAU Ceràmica, té la seua seu a Castelló.

Només faltava que el primer guanyador anara també valencià. Tal dit tal fet. Javi Rico va alçar al migdia sota un sol de justícia el títol de guanyador del Challenger malagueny.

Al costat de Momo González i enfront de Coki Nieto i Tito Allemandi, el xicotet dels Rico va saber emergir per a véncer els problemes físics del canari, engrandir-se i convertir-se en el millor jugador de la final. 6/3 3/6 6/3 és el resultat final d’aquest Challenger de Marbella en el qual Javi Rico ha inscrit el seu nom en el registre de campions.

Ara, un parell de dies de descans i per la nova batalla. El World Padel Tour Las Rozas Open espera.
Foto: World Padel Tour.