Ja és ací la Lliga per equips 2020/2021 amb moltes novetats

Un dels esdeveniments més esperats i multitudinaris de cada any ja és ací, la lliga per equips 2020/2021 arriba amb gran quantitat de novetats respecte a anys anteriors.

La lliga per equips continuarà comptant amb una fase inicial i una posterior fase provincial. Els millors, com sempre, passaran a les finals autonòmiques i els guanyadors accediran a la fase final nacional que, en els últims anys, ha coincidit amb la prova World Padel Tour de València.

Els equips que desitgen participar tenen oberta la inscripció fins al 20 de setembre, més de dos mesos per a unir forces, ajuntar a amics, companys o membres del teu club i gaudir del pàdel per equips.

La gran novetat per a aquesta temporada és que tots els clubs amb llicència FPCV, com a mesura de suport excepcional en l’actual situació, podran inscriure de forma totalment gratuïta al seu primer equip.

A més, els vencedors i subcampions de la fase autonòmica rebran com a premi, material esportiu de la prestigiosa signatura Head.

El torneig es jugarà amb pilotes Head Padel Pro S i, com en les últimes edicions, els campions de primera i segona categories participaran en la fase final nacional.

Els equips poden inscriure’s en www.padecv.com i aprofitar, un any més, per a gaudir del pàdel per equips en una competició cada temporada més espectacular.