Inscripció d’Or per a Family

El torneig de la setmana vinent pertanyent al Circuit de la Comunitat Valenciana previst en Family Sport Center ha tancat la inscripció de primeres categories amb una participació estel·lar.

La qualitat de les parelles és innegable. Per exemple, Tamara Icardo i Sandra Hernández volen revalidar el seu títol en Moraira/Teulada de fa un mes. Formen la dotzena millor parella del món. Com a segones preclassificades apareix la dupla 17 del planeta, formada per Anna Cortiles i Jessica Castelló.

Celeste Paz, la millor jugadora valenciana en el Race WPT 2020, compareixerà al costat de la paranaense Aranzazu Osoro, jugadora 27 del món. La dupla Meliana Merino/Esther Carnicero faran el seu debut en el circuit Or de la Comunitat Valenciana convertint-se també en favorites per a aconseguir el títol en Family.

Altres parelles de l’elit del pàdel femení espanyol que han volgut acostar-se per a disputar aquest torneig fins al nostre territori són, per exemple, Julio Polo i Andreina De Los Santos o Alicia Blanco, que tan bon record va deixar a Elx, al costat d’Ariadna Cañellas.

En el quadre masculí, impressionant, 37 parelles lluitaran per la victòria en aquest torneig, inclòs en el programa Impuls de la Federació espanyola. El ránking, encapçalat per Javi Rico i «Coki» Nieto, parella 11 del món, té com a segons preclassificats a Sergio Alba i Francisco Manuel Gil.

Aquest serà el primer torneig després del confinament per al líder del nostre rànquing, Christian Fuster, una vegada superada la seua lesió en el sóleo. Ho farà al costat de Gonzalo Rubio. Precisament la seua parella World Padel Tour de 2019, Ernesto Moreno, jugarà el seu primer torneig Or 2020, al costat de Josete Rico, un dels grans favorits al títol.

Serà una alegria tornar a gaudir del magnífic joc del murcià Víctor Ruíz, fent parella amb José Antonio García. Entre l’armada valenciana torna a destacar la dupla Alex Arroyo/Salva Oria; Miki Solbes, aquesta vegada al costat de «Pincho» Fernández, o el retorn de Edu Alonso al costat de Joseda Sánchez.

Bussejar en les inscripcions dona bon compte de la gran quantitat d’excel·lents pales a les quals veurem en els pròxims dies en Family Sport Center de Beniparrell. Els quadres se sortejaran a les properes hores.