Inscripció de luxe per a l’Or de Teulada-Moraira

Després de 10 setmanes d’absència, el nostre circuit Or autonòmic tornarà la setmana vinent amb el torneig 24 del Club de pàdel Teulada-Moraira, que hui tanca la seua inscripció.

El torneig, que ja s’ha convertit en un clàssic de l’estiu, es disputarà un any més en les pistes municipals tant de Teulada com de Moraira. El poliesportiu Les Sorts tornarà a acollir el diumenge de la setmana vinent les finals però ja podem confirmar una inscripció espectacular.

Així, després de la ruptura amb Ramiro Moyano, Josete Rico ha tornat al seu passat i jugarà World Padel Tour amb Víctor Ruíz i han volgut estar en el circuit de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana per a buscar reeditar èxits pretèrits.

Al costat d’ells, una altra de les noves parelles del firmament padeler, la formada per Álvaro Cepero i Álex Arroyo també confirmen la seua presència en les pistes de la Marina.

Dos clàssics del nostre pàdel com Matías Nicoletti i Juanmi Such tampoc podien faltar a la cita o els alacantins Javi Palasí i Christian Ramos, sense oblidar a Miki Solbes i Ricardo Martínez o a JJ Matea i Mario Ortega.

El quadre femení està plagat de cares joves que volen prendre el relleu en el nostre ránking i té com les dues parelles favorites a les formades per Iris Donate i Cristina Musial i Noemí Ollero i Aída González. El que és segur és que a Teulada-Moraira tindrem una parella que conquiste el seu primer Or.

El torneig, per descomptat, comptarà amb streaming en el matí del diumenge. Per a llavors estan anunciades les finals d’aquest torneig amb olor de mar, a platja i a pàdel.