Hui es presenta el XII Campionat del mon de pàdel de menors Castelló 2019

Hui dijous, a les 13.30 hores a l’Hotel del Golf Platja de Castelló es realitzarà la presentació oficial del XII Campionat del món de menors de pàdel.

Aquest campionat, que va ser atorgat a la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana i al club castellonenc OK Padel per part de la Federació internacional, es disputarà entre el 14 i el 20 d’Octubre en quatre clubs de la província de Castelló; Club pàdel 79 de Benicàssim, Impala Sportclub & Spa, Pàdel Center Castelló i Club OK Pàdel Castelló.

La fase final d’aquest Campionat Mundial de Menors es troba, per primera vegada, reservada a les millors setze seleccions nacionals, femenines i masculines, a la qual accedeixen alguns equips pre-classificats sobre la base de la seua posició en el Rànquing Oficial FIP per Equips Nacionals, i uns altres provinents de les Fases de Classificació disputades en diferents països i dividits per zones.

Aquest Campionat Mundial comprén una setmana completa de competició, subdividida en una primera fase de grups, i una segona fase de Semifinals i Final. Cada grup està compost per quatre seleccions nacionals i en funció de la seua classificació en aquesta fase, classifiquen per a disputar tots els llocs per encreuaments en semifinals (4 equips) i final.

A la presentació han confirmat la seua assistència Luigi Carraro, president de la Federació Internacional de Pàdel; Josep Cristià Linares, cap del servei territorial de cultura i esport de Castelló; Enric Porcar, regidor d’esports de l’Ajuntament de Castelló; Luis Martínez, diputat provincial d’esports de la Diputació de Castelló; Jorge Bellés, de Tennis Drive Academy; Emilio Bonet, de OK Pàdel; i el president de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, Alfonso Monferrer.