Hi haurà representació valenciana en les dues finals del WPT Lerma Challenger

La xicoteta localitat burgalesa de Lerma, en l’horta del riu Arlanza, quedarà en el record del pàdel valencià per tindre a dos dels nostres jugadors disputant les finals de demà. Jessica Castelló i Javi Rico seran protagonistes en les trobades que decidisquen els campions.

D’una banda Jessica Castelló, en el millor torneig de la seua vida, ajunte la francesa a Alix Collombon, han aconseguit la seua primera final de l’any en el circuit professional. Impecables. Sense perdre un només set s’han plantat en la final després de superar hui a Lorena Rufo i Marta Talaván per un clar 6/4 6/1 i demà tindran l’oportunitat d’alçar el primer títol Challenger de les seues carreres si vencen a Carla Mesa i María Carmen Villalba en la final, que té previst el seu inici a les 10 del matí.

A continuació serà Javi Rico qui protagonitze la seua segona final consecutiva després de Marbella. Al costat de «Momo» González, en duel fratricida, han superat en la semifinal de hui al seu germà Josete i Víctor Ruíz per 6/2 5/7 6/2 i demà es veuran les cares amb Lucho Capra i Javi Garrido en la lluita per la victòria final.

És la segona vegada que dues dels nostres jugadors disputen finals en un mateix torneig després que fa un parell de mesos, Tamara Icardo i el mateix Javi Rico, jugaren les finals del World Padel Tour de Santander.

Molta sort per a tots dos.

Gràcies World Padel Tour per les fotos.