Grans emocions a la vista

Conclou el mes d’abril amb algunes cites interessants en el nostre calendari prèvies a un maig de grans emocions.

Sense cap dubte aquest cap de setmana estarà marcat per la disputa de la fase final de la lliga autonòmica per equips. El club de camp K7 serà seu d’una de les grans cites del nostre calendari.

Mentrestant, el Campionat autonòmic absolut de clubs 2021 ultima les inscripcions per al torneig per equips més vibrant de l’any. També per al curs de monitor nivell 1 a Castelló. I, per descomptat, aquest cap de setmana els nostres menors tornen a acaparar el protagonisme que mereixen amb el torneig provincial que es disputa en Peri Esport.

El mes vinent retornarà el circuit Or autonòmic amb doble cita. D’una banda finalitzarà en PadelPoint el torneig que degué ajornar-se per la pluja fa quinze dies i per un altre, i amb streaming en directe el diumenge 16, estarem en l’Or de Sanvi Pàdel.

El nostre circuit Plata farà parades en Blupadel i Padel Center Castelló i el bronze a Castelló Pàdel Sport. Les inscripcions per a tots aquests tornejos estan obertes.

Per als nostres menors començarà el segon cicle amb la primera prova classificatòria en Sportcity a més una nova jornada d’iniciació «Quin pàdel» a Elx.

Tot això mentre aquest apassionant mes de Maig albergarà també la segona prova del Circuit popular de pàdel El Corte Inglés, amb més de 300 jugadors inscrits per a la cita del Club de tennis València.