Gràcies Bela

«Per a mi és un plaer jugar contra gent tan jove. L’altre dia em van fer una entrevista en un mitjà local, em van preguntar pels germans Rico, també per «Coki» encara que no és de la zona i no són el futur sinó el present. Hi havia un munt de xics de la Federació Valenciana, que treballa molt bé. És un espill molt pròxim. Que miren com treballen, com entrenen i com barallen tots els partits. Per a mi és un plaer jugar contra Javi i Coki, que sumant les seues edats, tenen la meua».

Són paraules de Fernando Belasteguín, el millor jugador de pàdel de la història, 16 anys número 1 mundial del nostre esport, res més acabar el partit de quarts de final de l’acabat de finalitzar World Padel Tour València Open 2020.

El nostre agraïment per a Fernando per les seues paraules i el nostre compromís per a continuar amb l’aposta pel pàdel de formació. De fet, a la matexia hora que feia aquestes declaracions, les instal·lacions del Club de tennis i pàdel Bergamonte de Platja la Pobla de Farnals, acollia un dia complet de convivència de totes les categories de menors del pàdel valencià en una nova jornada de tecnificació que, com saben, no es va parar ni durant el confinament.

Es va posar punt final al qual anava a ser el primer torneig del circuit mundial amb públic, després de l’inici de la pandèmia, i que, finalment, va haver de disputar-se a porta tancada. Les victòries de Ale Salazar i Ari Sánchez i de Juan Lebrón i Alejandro Galàn tanquen una setmana intensa de pàdel.

Finalment els nostres menors, com ha vingut ocorrent any rere any, no van poder acudir a la Fonteta per a aplaudir als seus ídols, però segur que les paraules de Bela serveixen perquè puguen continuar treballant per a arribar al nivell mostrat per Javi Rico en aquest World Padel Tour València *Open.