FPCV treballa perquè els nostres clubs puguen accedir a productes i serveis de cara al retorn a l’activitat

En la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana continuem treballant perquè tot estiga llest per al moment en el qual les institucions sanitàries permeten el retorn dels jugadors a les pistes de pàdel.

Mentre esperem instruccions clares per part del comandament únic, el nostre esforç se centra en preparar tot tipus de situacions perquè el futur retorn arribe amb la màxima seguretat per a tots aquells que pertanyem a la família del pàdel valencià.

Per això hem establit contacte amb diverses empreses, totes elles valencianes, per a poder oferir als nostres clubs, la millor posició del mercat actual de cara a l’adquisició de productes i serveis que, amb tota probabilitat, seran imprescindibles per al retorn de l’activitat.

Així, l’empresa líder en el seu sector, Vijusa, ofereix, amb un important descompte sobre el millor preu de mercat, els productes necessaris per a la desinfecció de centres esportius. Gels hidroalcohòlics, productes netejadors, detergents i desinfectants per a tota mena de superfícies, vestuaris, calçat i equips de polvorització són alguns dels exemples que posem a l’abast dels nostres clubs a uns preus excel·lents.

L’empresa il·licitana Allimport ens presenta solucions tecnològiques contra el COVID-19 consistent en productes de mesurament de la temperatura corporal i de reconeixement facial. Poden col·locar-se en parets, torns, taulells i suports dempeus. En el seu catàleg inclou també cabines de desinfecció de temperatura mòbil intel·ligent a preus realment competitius.

El grup Zona ens mostra en el seu catàleg mampares i vinils de distància amb mesures ajustables a les necessitats de cada club federat per a evitar els contagis en les zones de recepció, jutge àrbitre i cafeteria.

Finalment, Reciclamás ens ofereix els seus serveis de retirada de residus i posterior trasllat per al seu reciclatge o destrucció. Aquests residus (màscares i guants, entre altres) han de ser depositats en contenidors especials.

Cadascuna d’aquestes empreses, i unes altres amb les quals continuem negociant, ofereixen als nostres clubs la possibilitat de comprar tot allò que necessiten amb un descompte ja negociat per la Federació, perquè el retorn a l’activitat arribe amb el màxim de seguretat per a tots aquells que conformem la gran família del pàdel valencià.

Tota aquesta informació està disponible en l’apartat «Club del federat» d’aquesta pàgina web.