Flow Padel Club es proclama campió d’Espanya de veterans sènior

El conjunt valencià femení Flow Padel Club s’ha proclamat campió d’Espanya de veterans sènior en el torneig disputat a Màlaga.

El club de Paterna acudia a la segona edició d’aquest torneig amb representació tant en el quadre masculí com en el femení.

Així, mentre els homes queien en l’eliminatòria de quarts de final davant el Club de Pàdel Vilanova i quedaven abocats a la lluita per la permanència, que finalment aconseguia després de véncer al Club de tennis Pamplona; les dones, que no partien com a caps de sèrie, van tancar un torneig simplement perfecte.

En quarts de final es van desfer del Real Club Josaleta per un impecable 3/0, en semifinals van deixar en la cuneta a les grans favorites, el Real Club de Polo de Barcelona per a, en una final que es va decidir en el set final del punt definitiu, Amparo Llópez i Sonsoles Hurtado, guanyaren al Club de Camp Vila de Madrid i aconseguir així un títol que, per l’inesperat, té un sabor molt especial.

Des de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana volem felicitar efusivament Flow Pàdel Club i fer extensiva la felicitació a tots els veterans sènior que continuen demostrant que no hi ha límit d’edat per a la pràctica del pàdel.

Pots veure els instants finals de la competició a partir de l’1.39:30 d’aquest vídeo:

📺 Pádel | II Campeonato de España por Equipos Veteranos Senior