Èxit absolut al Màster de Menors 2019

Per tercer any consecutiu, fent coincidir les dates del Màster absolut, les instal·lacions de blupadel Alacant van acollir l’última cita de l’any amb els nostres menors.

Després del treball de tots ells al llarg de l’any, les millors pales van guanyar les seues places en el torneig de minimestres on, una vegada més, van demostrar les seues habilitats dins de les pistes.

En categoria benjamí, Leire Montáñez i Adriana Matoses van dominar per complet la competició vencent tant en els dos partits del seu grup com en la gran final davant Lola Tena i Mar Munera, els qui van accedir a l’últim partit després de véncer també els seus dos partits de la fase de grups.

Entre els benjamins masculins va destacar en el Màster 2019 la dupla formada per Rafael Lacuesta i José Manuel Lillo, els qui van guanyar tots els seus partits per la via ràpida, inclosa la final que els va enfrontar a Hugo Martínez i Màxim Spisiak.

El títol d’aleví femení va ser per a Natalia Valiente i Daniela Céspedes, els qui van signar un Màster immaculat, sense cedir cap mànega. En la final van guanyar per 6/1 6/3 a Irache Sánchez i Aitana Tejedor, els qui van accedir fins a l’últim partit en ser líders d’un igualadissim grup inicial.

Entre els alevins masculins, la parella formada per Pablo Villarroya i Jofre Oller va ser la que va alçar el títol del Màster 2019. Tres victòries en la fase incial, semifinals i final davant Manuel López i Yeray Conejero, sense rebre ni un només set en contra demostren la seua superioritat.

Una de les finals més emocionants la van protagonitzar Lidón Gallego i Paula Caballero, campiones del Màster infantil. Van véncer a Alba Galà i María Alcantud per 3/6 6/2 6/2 en una de les grans remuntades de la vesprada dominical en blupadel.

Maratoniana la final infantil masculina en la qual en un partit de més de dues hores Nacho Alonso i Raúl Peralta van véncer a Rubén Fernández i Samuel Martínez per 3/6 7/6 6/4. Els quatre jugadors van rebre una de les més emotives ovacions de la vesprada en finalitzar la seua trobada.

El títol cadet femení ha sigut per a Lucía Micaela Fernández i Diana Toledo, els qui es van refer després de la derrota en la primera jornada de la fase de grups, en el qual van finalitzar segones, però van saber competir en les eliminatòries per a acabar alçant-se amb ell. En la final es van desfer d’Inés Burgos i Carla Tornero.

Una altra de les grans remuntades de la vesprada la van protagonitzar Arturo Borja i Sergio Arias, els qui després de véncer en tots els seus partits del grup inicial i véncer també en el seu semifinal, van veure com Adrián Rodríguez i Julen Lucendo s’avançaven en la finalissima per 6/2, no obstant això, els campions van reaccionar de manera admirable per a véncer en les dues últimes mànegues per 6/1 6/2 per a alçar-se amb el títol de campions del Màster.

Finalment, la categoria júnior masculina es va disputar sota el format de «round robin». En l’últim dels enfrontaments, amb el títol en joc, Mario Ortega i José Román Martínez, li les prometien molt feliços després de véncer en un llarguíssim primer set per 7/6. No obstant això la reacció de Jorge Martínez i Álvaro Pérez Gas va ser èpica. En una altra final digna d’una generació que donarà moltíssim a parlar en el futur del pàdel professional, van remuntar per a acabar guanyant per 6/2 i 6/3 en les dues últimes mànegues i alçar així el títol de campions del Màster de menors júnior 2019.

Tot un luxe poder comptar amb tots aquests grandíssims jugadors en l’últim torneig de l’any. Felicitats per a tots.