Esteu tots convidats!

Ja tenim preparades nostres millors gales per a rebre a les delegacions de les 16 seleccions nacionals que disputaran el XII Campionat del món de menors Castelló 2019.

Despús-demà, dissabte, es posa en marxa la competició amb les primeres rondes en la competició per parelles. En total seran 1022 jugadors els que es disputaran els ceptres mundials que es posen en joc, per seleccions, per parelles i per parelles nacionals.

Una mica més d’una setmana de pàdel de menors de màxim nivell internacional que tindrà el seu epicentre, aquest cap de setmana, en el pavelló *Ciutat de Castelló. A les 16.30 hores del diumenge 13 començarà la cerimònia inaugural del mundial i el sempre emocionant desfilada de banderes.

Volem demostrar al món, més enllà de la capacitat organitzativa, la nostra hospitalitat i compromís amb l’aprenentatge de l’esport del pàdel entre els menors de tot el planeta.

Esteu tots convidats! Sobretot, els nostres federats. Us esperem diumenge que ve en el *Ciutat de Castelló per a donar la benvinguda a totes les seleccions nacionals que estaran representades en aquest Campionat del món que, per participació, ja ha entrat en la història del pàdel internacional.