Estem preparats per al retorn a la normalitat

En el dia d’ahir, les autoritats sanitàries espanyoles van confirmar el passe a Fase 3 de la majoria del territori nacional. El govern de la Comunitat Valenciana ha confirmat que té previst sol·licitar-lo la setmana vinent.

D’aquesta manera, van cremant-se etapes de la desescalada que, sempre que les condicions sanitàries no empitjoren, ens portaran a la normalitat. I per a aquest moment, la nostra Federació vol estar preparada.

Des de fa setmanes, els amants del pàdel hem tornat a les pistes, hem entrenat dues contra dues, després de certes incertesses, i estem a l’espera d’escriure nous capítols d’aquest desconfinament.

Així, durant les últimes 8 setmanes, com hem vingut informant, el nostre departament de tecnificació ha oferit constants xarrades virtuals als menors, amb presència de les majors estreles del pàdel mundial. Estem en contacte permanent amb els nostres jugadors i clubs per a dissenyar un calendari de competició, que estiga preparat per al moment en el qual puga realitzar-se, ajustant a cada moment les seues condicions al que dicten les autoritats.

El primer pàs cap a la normalitat el donarem des de l’area de formació. Ja està oberta la matrícula per al curs de monitor nivell 1, el temari del qual és a la nostra aula virtual. Per a poder realitzar la matrícula accedisca a l’aula virtual, a través d’aquest enllaç.

Pots trobar tots els detalls en la pestanya de formació d’aquesta pàgina web. Recorda que aquest és l’únic títol oficial que existeix actualment a Espanya. La nostra Federació és l’encarregada d’impartir i supervisar la prova d’accés, el bloc específic i les pràctiques, mentre que la Generalitat Valenciana imparteix el bloc comú.

En les pròximes setmanes, a mesura en la qual la Comunitat Valenciana vaja avançant cap a la normalitat, continuarem presentant l’inici de més activitats.