Espectacular inscripció al FIP Star 26* de Life Padel Elx

Encara tenim tres dies per davant perquè es tanque la inscripció en la primera categoria del torneig però amb la resta ja tancades, aquesta primera experiència FIP a Espanya pot catalogar-se ja com un gran èxit.

El torneig FIP Star Or 26* l’inici del qual està previst per a dilluns que ve és la primera de les proves que reparteix punts World Padel Tour que se celebra a Espanya dins de l’acord entre totes dues entitats.

Una vegada finalitzada aquesta primera fase d’inscripció, són 279 les parelles que disputaran el torneig il·licità, la qual cosa suposa un rècord d’inscripció en un torneig Or FPCV. Aquesta quantitat encara pot ser incrementada pels jugadors tant femenins com masculins de primera categoria que desitgen formalitzar la seua inscripció al llarg del cap de setmana.

Des de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana volem expressar la nostra satisfacció per la resposta dels jugadors davant aquesta primera prova FIP Or i fer partícip, per descomptat, d’aquest èxit a Life Padel Elx, amb el seu excel·lent treball que ha permés aquest rècord d’inscripció, a la Federació Internacional de Padel i a World Padel Tour.

La prova comptarà amb streaming en directe per a les tres rondes finals. Des dels quarts de final del dissabte, passant per les semifinals del matí del diumenge i per les finals vespertines que repartiran 40 punts WPT per als vencedors.