Espectacular èxit de la primera edició de la fase nacional de la lliga per equips

Amb la disputa de la primera edició de la fase nacional de les lligues per equips es posa un brillant colofó a un gran treball de coordinació entre algunes federacions autonòmiques.

En la seu de SUMA Alfafar, encara amb les pistes de *World *Padel Tour col·locades, equips arribats des de Ceuta, Cantàbria, Múrcia, Balears, Catalunya, Astúries, Galícia i Castella-la Manxa han disputat al costat de la nostra Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, aquesta competició que ha permés, a més de la competició i la convivència, gaudir de les últimes jornades del València *Open.

Aquesta és la galeria fotogràfica de l’esdeveniment.

Entre les dones, en primera categoria, les gallegues de CSC *Decorps es van proclamar campiones després de superar en la final a Club de *padel i tennis *Idzero balear.

En segona, triomf per a +*QPadel Castelló per davant de les càntabres de la Marina i en tercera victòria de Central Pàdel de *Cantábria sobre Amazones *PadelMurcia.

En categoria masculina, el triomf en primera es va anar fins a Castelló perquè l’equip *Espadel *Cartri va véncer per 2/1 als catalans del Terrassa *Esports.

En segona, el títol va ser per a l’equip Júnior de Catalunya i el subcampionat per a *OnlyPadel *Paidespor d’Astúries mentre que la tercera categoria li la va anotar Move&Go de *Torrelavega (Cantàbria) després de guanyar en la final al Club *Malena de *Tarancón.

Un gran èxit de participació i un excel·lent nivell de joc que ja ha donat inici a la segona edició d’aquesta fase nacional de les lligues de pàdel per equips.