Es busquen campions autonòmics de menors

Per a finalitzar el curs escolar 18/19 res millor que un exàm final. I els nostres menors ho passen aquest cap de setmana. El campionat autonòmic per parelles que es disputa en Impala (Castelló) repartirà els títols que els nostres xicotets jugadors ostentaran al llarg dels pròxims dotze mesos.

En categoria femenina cadet, Mireia López i Lola Javaloyes apareixen com a favorites mentre que Nuria Molina i Zaira Bonaque són els segons caps de sèrie en un quadre en el qual també apareixen altres grans jugadores.

Entre les infantils, Candela Lucendo i Lidón Gallego faran valdre la seua condició de primeres preclassificades mentre que entre les alevins, la primera fase dels quals es disputa en format de lligueta, les màximes aspirants al títol són Yaiza Hualing Gallego i Sofia Martínez.

Finalment, la categoria benjamí ha quedat dividida en dos grups per a una primera fase que atorgarà la classificació per al quadre final.

En categoria masculina, ens preparem per a un torneig en el qual comprovarem les evolucions de jugadors molt prop d’abandonar la seua edat de menors i que, per tant, tenen davant si una de les últimes oportunitats d’aconseguir el títol autonòmic júnior. Noms com David Martínez, Mario Ortega, Juanlu Esbrí, Raúl Mestre o Yeray Cabotá, habituals de les rondes finals dels TyC i components de la selecció de menors de la Comunitat Valenciana, ens garanteixen espectacle fins a la final.

L’impressionant quadre cadet masculí, de 32 parelles aspirants al Campionat autonòmic, té com a primers caps de sèrie a Sergi Soria i David Monferrer i com a segons a David Fuentes i Manuel Arrizabalaga.

Entre els infantils, Raúl Peralta i Nacho Alonso parteixen com a grans favorits mentre que en categoria aleví, podríem viure un duel apassionant entre Pablo Villarroya i Jofre Oller davant Izán Violero i Pere Miralles, encara que per a això hauran d’anar superant les dificultats que arribaran en cadascuna de les rondes prèvies a la final.

Finalment, la categoria benjamí masculina també se subdivideix en dos grups dels quals eixiran els jugadors que es disputaran el títol autonòmic en el quadre final.

Molta sort per a tots. Anirem informant de qualsevol novetat, incloent les que afecten la meteorologia, a través de les nostres xarxes socials. I dimarts que ve els oferirem un vídeo resumeixen d’aquest magnífic torneig. Wanted! Es busquen campions autonòmics de menors per parelles de la Comunitat Valenciana.