Entre Sant Vicent del Raspeig i Mèrida transcorrerà el cap de setmana

Comença Novembre amb la temporada acostant-se a la seua final. De fet, l’última competició a nivell nacional per equips es disputa aquest cap de setmana en la localitat extremenya de Mèrida amb la disputa del Campionat d’Espanya per equips de primera i segona categories infantil i júnior, i allí tenim representació valenciana: l’equip Club Resort Mas Camarena-Enesport capitanejat per Nacho Estruch i Marc Jover buscarà l’ascens de categoria.

I l’inici no ha pogut ser millor perquè el conjunt infantil ja ha vençut en el seu debut al Club Esportiu Jolaseta per tres punts a zero.

En el nostre territori, el torneig del circuit Plata Sanvi Fresh Café, amb quadres en categories femenina, mixta i masculina, tindrà a Javi Palasí i Christian Ramos com a principals favorits en primera.

A més, ja amb les inscripcions tancades, dilluns que ve es posarà punt final al Circuit popular de pàdel El Corte Inglés 2021. Dues setmanes d’intens pàdel per a jugadors no professionals ens esperen en Family Sport Center.

La lliga per equips, continua el seu desenvolupament, amb tots els conjunts prenent el pols a la competició en aquestes jornades inicials.

Per al pròxim cap de setmana, el circuit Plata farà parada en Padel Indoor Castelló, Premium i la gran cita es reserva per a 7Padel amb l’últim autonòmic de menors de la temporada.

Recordem que estan obertes les inscripcions per al Màster absolut FPCV 2021 a disputar entre el 17 i el 19 de desembre en el Bela Padel Center d’Alacant.