Entrades amb descompte per al WPT Challenger de La Nucia

Entre el 9 i el 15 d’Agost el nou circuit Challenger de World Padel Tour visitarà per primera vegada en 2021 la Comunitat Valenciana, en concret la ciutat esportiva Camilo Cano de La Nucia (Alacant) acollirà la tercera prova del circuit després de Marbella i Lerma.

En la mateixa setmana, en les mateixes pistes es disputarà el torneig Plata de la nostra federació els guanyadors de la qual de primera categoria obtindran una invitació per a disputar el Challenger de Calanda. Aquesta inscripció es tancarà en el migdia del pròxim 6 d’agost.

A més, tots els nostres federats podran aconseguir localitats per a seguir el torneig amb un 15% de descompte. En la secció del club del federat de la nostra APP PADELGO (descàrrega gratuïta) podran aconseguir-se els codis de descompte per a comprar les entrades.

Serà la primera vegada que el circuit WPT Challenger visite la Comunitat Valenciana però no l’última perquè després de l’estiu les pistes de SUMA Alfafar acollirà la setena cita de l’any.

Recordem que en la primera competició de l’any, el valencià Javi Rico, al costat del canari Momo González van obtindre la victòria a Marbella.